Karolina Aparthotel****

7 EUR-tól/fo/éj

(kb. 1900 Ft)

Ellátás nélkül

50 méterre a parttól és 2 km-re Neszebár óvárosi részétol.

Információk Napospartról

A közkedvelt és jól ismert Napospart - Sunny Beach - Bulgáriában a Fekete-tenger partján Burgastól 35 km-re található. Napjainkban legfelkapottabb és legkedveltebb célpontja lett. A Szveti Vlasz és Neszebár között 8 km-es, aranysárga, finom homokos, fokozatosan mélyülő strandja és a kristálytiszta tenger kiváló nyaralóhely minden korosztály számára. Napospart főként a fiatalokat vonzza a főutcán megszámlálhatatlanul sorakozó bárjaival, szórakozóhelyeivel.
Szállás lehetőségekTöbb mint 500 hotel és 110 ezer vendégágy várja az üdülni, kikapcsolódni és szórakozni vágyókat. Nagy előnye a sík terep és az, hogy a szállodák elsősorban a part hosszában lettek felépítve, így a strand bármely szállodától könnyen megközelíthető.


Szórakozás


A parti sétányon közel másfél száz étterem és számtalan bár, szórakozóhely található, melyek alacsony áron magas színvonalú szolgáltatást nyújtanak. Az üdülőközpont déli része gyakorlatilag egybeépült Neszebar műemlékváros északi területeivel. Az üdülőközpont északi, központi részén épült 2003-ban a spanyol tulajdonú aquapark.


Sport lehetőségek


Mindenféle vízi sport is kipróbálható itt: jacht, szörf, vízisízés, stb. Akik mozgásra, játékra vágynak, azok se fognak csalódni: a "földi" sportok közül tenisz, lovaglás, mini golf, gokart, strandröplabda is kipróbálható, jól felszerelt, minőségi pályákon.Időjárás


A kedvező időjárás, a napsütéses órák száma - májustól októberig 1700 óra -, az átlagos 27 Celsius fok és a meleg tenger teszi igazán kellemessé a nyaralást.
Pontos árajánlatért és információkért lépjen kapcsolatba velünk!

E-mail: info@nyaralasbulgariaban.hu

Telefon: +36 20 997 8567